Tebus mata ganjaran di Astro Circle

Tak sangka mata ganjaran terkumpul Astro Circle banyak.

astro circle

Saya sendiri pun sudah lama tidak ingat samada mendaftar dengan Astro Circle atau tidak. Memang ada pernah daftar akaun Astro di atas talian.

Terbaca blog sahabat blogger Mustafa mengenai penebusan alat kawalan jauh Astro PVR Remote Control dengan mengunakan mata ganjaran terkumpul Astro Circle.

Wow banyak mata ganjaran terkumpul Astro.

Apa lagi sahaja gatal pergi semak mata ganjaran terkumpul di Astro Circle yang sebelum ini tak pernah ambil endah pun. Sekali periksa mata ganjaran terkumpul sudah berjumlah 1,870 mata. Wow banyak.

Tebus alat kawalan jauh Astro PVR Remote Control.

Alat kawalan dekoder Astro Byond di rumah sudah sopek sana sini. Ambil peluang untuk tebus alat kawalan jauh Astro PVR Remote Control dengan hanya 500 mata ganjaran sahaja di Astro Circle.

Proses penebusan mata ganjaran Astro di Astro Circle yang mudah.

tebus mata ganjaran astro untuk astro pvr remote control

isi maklumat penebusan mata ganjaran astro

isi maklumat penebusan mata ganjaran astro

pengesahan mata ganjaran astro

Masih ada lagi berbaki mata ganjaran Astro ini. Lain kali boleh lah melihat senarai-senarai barang yang menarik untuk ditebus.

Pautan: Astro Circle

Published by

akubiomed

AkuBiomed mula menulis blog pada 2008. Berminat dengan SEO dan mengulas produk selain mempunyai minat didalam sukan pemotoran MotoGP. Cabang seni fotografi yang baru diceburi dan suka klik-klik dengan kamera DSLR. AkuLens adalah foto blog Ekspresi lensa.

28 thoughts on “Tebus mata ganjaran di Astro Circle”

  1. Bila dapat tau ada ganjaran dari Astro, rasa macam best je bila tengok Astro di rumah kawan. Ada rancangan menarik untuk pembalajaran anak-anak pula tu.

    [Reply]

  2. astro bijak menjadikan pelanggan mereka setia kepadanya.
    ikhwan recently posted…Nak Ramping Cara Mudah Dan CepatMy Profile

    [Reply]

    mrhanafi
    Twitter:
    Reply:

    astro macam menghargai pelanggan setia mereka..teknik ini biasa digunakan syarikat-syarikat besar!
    mrhanafi recently posted…Rahsia Main Instagram Dapat DuitMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Kebetulan ada mata ganjarann banyak ambil peluang untuk tebus.

    [Reply]

  3. Rasa macam ramai yang tak tahu boleh redeem benda ni. Tapi saya pun dah lama tamatkan perkhidmatan langganan Astro tu. Sebelum tu memang tak tau pun.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge