111 thoughts on “Wordless Wednesday – Cek Nuffnang”

  1. Wow, tahniah bro, semoga terus menulis dan memeriahkan industri blog negara kita
    Linda recently posted…Google LG Nexus 4 Review W/ Android 4.2.1My Profile

    [Reply]

    KiD
    Twitter:
    Reply:

    industri blog negara.. waaaah. macam industri muzik lak bunyi nya… hehee
    KiD recently posted…Tahun Melawat Terengganu 2013My Profile

    [Reply]

    Suri Reply:

    blh juga diguna pakai hee bloger nak aura juara hdiah gak dr nuff atau apa2 dri sykt pengiklanan

    [Reply]

  2. Sya pn bru terima cek nuff minggu nie slps 2 bln cash out. Blm smpt nk bank in lg…

    [Reply]

    Suri Reply:

    kalau rasa2 tak mau bg kat saya cam tak seronok je dpt wet nuff hee…

    [Reply]

  3. Alhamdulillah..murah rezeki biomed. Jomlah join contest komen terbanyak di blog saya, mana tau murah rezeki lagi boleh menang..hadiah pertama RM300 cash:)

    [Reply]

  4. sy dh cuba aprovekan jumlah tu ke pihak nuff supaya depa klrkan cek utk saya. tpi asal sy tak dpt cek tu smpi skrg. bila tgok rm nuff dah di tolak sb tgok baki tinggal skit jer. ??

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Bergantung kepada status ahli kalau status Nuffnang Glitterati hanya sebulan sahaja.

    [Reply]

    hairulafiz
    Twitter:
    Reply:

    bila agaknya nak meras cek macam bro ni yek hihihi

    [Reply]

    suri Reply:

    kena tepek iklan dulu kt blog heeee

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    erm….mengikut pengalaman hamba yg sedikit ini, 2 bulan utk non-Glitterati…kalau tak sampai2 jugak ceknya, silalah berhubung dgn pihak nuff…
    hafizmd recently posted…Wordless Wednesday #28 Asal Ada Kecil Pun PadaMy Profile

    [Reply]

    suri Reply:

    blh ker call erk.nti masuk blog nuff cari no tepon depa huuu…rasa lebih 3 bulan nunggu sb masa bt benda alah tu tegah bulan gak hurm…

    thns bro…

    [Reply]

    suri Reply:

    sy msh status Glitterati lgi bagaimana tu bro?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge