X
    Categories ContestGajetNeffosUmum

Giveaway AkuBiomed Neffos X1 lite dua unit telefon pintar

Giveaway AkuBiomed Neffos X1 lite

Saya dengan suka cita ingin memaklumkan berita kejutan untuk pengunjung-pengunjung blog AkuBiomed dengan penganjuran Giveaway dengan kerjasama bersama Neffos. Dua unit telefon pintar Neffos X1 Lite bakal diberikan kepada dua pengunjung bertuah blog AkuBiomed yang menyertai giveaway ini.

Info ringkas mengenai Neffos X1 Lite

Info ringkas mengenai Neffos X1 Lite ini mengunakan Android 7.0 (Nougat) dan dikuasakan Helio P10 Octa-core prosessor. Nak buka kunci sangat mudah dengan mengunakan pengimbas jari sepantas 0.2 saat selain itu pengimbas jari boleh digunakan sabagai butang untuk mengambil gambar selfie.

Kamera belakang bersaiz 13 Megapiksel dan manakalan kamera hadapan adalah 5 Megapiksel. Bagi yang suka mengambil gambar tidak akan terlepas snap dengan Phase-detection autofocus (PDAF) yang fokus subjek sepantas 0.2saat.

Saiz memori 2Gb RAM dan 16 Gb memori terbina dalam dan boleh ditambah dengan memori luaran kad Mikro SD sehingga 128Gb hadir dengan dua varian warna iaitu Cloudy Grey  dan  Sunrise Gold. Neffos X1 lite hadir dengan waranti 2 tahun pada harga mampu milik iaitu RM499.

Bagaimana nak menyertai Giveaway AkuBiomed Neffos X1 Lite?

Caranya mudah adalah dengan melakukan

#1 Like Facebook Page AkuBiomed atau cari dengan taip https://www.facebook.com/akubiomed.

#2 tekan butang Facebook LIKE, SHARE untuk 3 artikel berkaitan Neffos yang akan dikemaskini kemudian.

#3 Like dan SHARE kempen Giveaway AkuBiomed Neffos X1 Lite post ini dengan melengkapkan perkataan dibawah:

Saya mahu Neffos X1 Lite kerana …………..” (kurang dari 10 patah perkataan).

#4 Wajib masukkan hashtag #Neffos #Reliable #Stylish #TPLink dan #NeffosxAkuBiomed di dalam setiap post.

#5 Setelah berjaya melaksanakan tugasan #2 dan #3 berserta 3 artikel dari Neffos di borang penyertaan GA AkuBiomed Neffos X1 Lite ini.

Giveaway ini bermula 17 Oktober hingga 27 Oktober 2017. Pemenang bertuah yang berjaya melengkapkan tiga perkara diatas bersama komen yang paling kreatif adalah layak untuk pemilihan antara pemenang telefon pintar Neffos X1 Lite. Dua pemenang bertuah akan diumumkan pada 31 Oktober 2017.

Pastikan akaun facebook korang adalah diset pada Public untuk memudahkan pihak saya mengenalpasti penyertaan korang didalam giveaway ini. Giveaway dua telefon pintar Neffos X1 Lite ini adalah disumbangkan oleh pihak Neffos Malaysia.

Korang mungkin salah seorang pemenang bergaya telefon pintar Neffos X1 Lite.

[MAKLUMAN] Tempoh Giveaway AkuBiomed Neffos X1 Lite telah dilanjutkan sehingga 27hb Nov 2017 untuk beri peluang lebih ramai menyertainya. Pengumuman dua pemenang bertuah yang berjaya pada 30hb Nov 2017

Berita baik boleh dapatkan telefon pintar Neffos X1 Lite di platform Shopee < https://goo.gl/6KDvGN > dan penting jangan lupa masukkan kod promo <ILOVENEFFOS> semasa check out pembelian untuk menikmati diskaun sebanyak 10%!

Bagi mereka yang berminat pada Neffos X-series yang lain pula, anda juga boleh menikmati diskaun 10% dengan menggunakan kod promo yang sama, pada link ini: https://goo.gl/He1LBh

Di sini tertera senarai produk Neffos X-series yang boleh anda miliki pada tawaran istimewa 10% itu, jangan lupa kod promo ILOVENEFFOS

Product Entitled Colour
1. X1 Lite Grey
2. X1 Lite Gold
3. X1 16GB/2GB Grey
4. X1 16GB/2GB Gold
5. X1 32GB/3GB Grey
6. X1 32GB/3GB Gold
7. X1 Max 32GB/3GB Grey
8. X1 Max 32GB/3GB Gold

Sebagai panduan semasa check out pembelian…

Promosi ini sah sehingga 30 Nov 2017 untuk 30 unit yang terhad.

#Neffos #Reliable #Stylish #TPLink #NeffosXAkuBiomed

 

 

Tanniah kepada pemenang Giveaway AkuBiomed Neffos X1 Lite

akubiomed :Akubiomed - Malaysian Lifestyle blogger. Paid product review, advertorial and event.

View Comments (20)