X

Profil Saya

Akubiomed terlibat dengan blog sejak 2008  dengan mengunakan platform WordPress di hosting berbayar. Kemudiannya perjalanan menulis blog terhenti buat seketika dan beralih ke platform blog percuma mengunakan Google blogspot.

******

Pada tahun 2010 saya kembali menulis blog dengan matlamat baru dengan mengunakan hosting berbayar dengan nama domain AkuBiomed secara rasmi 3 Sept 2010.

Blog AkuBiomed berkongsi perjalanan kemantangan saya menulis blog daripada kosong sehinggalah hari ini. Saya coretkan kisah kehidupan saya, isu semasa, tip mengenai blog dan hasil bidikan saya dengan  kamera DSLR ada satu variasi mengenai diri saya suka mencabar diri melakukan sesuatu.

Saya mempunyai minat yang tinggi didalam bereksperimentasi SEO dan keyword sebagai satu ilmu baru. Harapan pengisian blog ini dapat memberi manfat dan kebaikan untuk semua.

Akubiomed percaya ramai blog di luar sana mempunyai niat dan tujuan masing-masing bila membina blog tapi bagi Akubiomed selain blog dapat menjanakan wang ia dapat juga berkongsi maklumat dan blog adalah satu medium yang akan memberi manfaat kepada pembaca blog.

Hubungi saya untuk Advertorial, Reviu Produk dan Event:

  • Facebook : http://www.facebook.com/AkuBiomed
  • Twitter     : http://twitter.com/AkuBiomed
  • email        : azrinbme[at]gmail[dot]com
  • Dealer Public Gold: PG00069417 Azrin
  • WhatsUp: 016 – 6475702

Antara pautan blog saya:

Blog bergambar: Piqcha

Disclaimer

AkuBiomed blog shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site

Penafian

AkuBiomed adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini.