Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan Ogos

Suri blogger yang rajin komen di blog AkuBiomed.

Suri pemilik Blog Cahaya Cinta masih lagi mengekal takhta sebagai blogger yang rajin komen dan komen terbanyak untuk bulan Ogos di blog AkuBiomed.

SENARAI SAHABAT BLOGGER TOP 5 DI BLOG AKUBIOMED UNTUK BULAN ogos.

rajin komen lepakk.com KiD dzuandiey Ummi Hanie
Sudi-sudi klik gambar Gravatar sahabat blog AkuBiomed dengan melawat blog mereka ini.

 TOP 5 REFERRALS BULAN ogos.

  1. DenaiHati
  2. Blog Jebeng Otai
  3. Shakiddo
  4. Kak Jie
  5. Puan Bee

Untuk Juara Top Pengomen bulan Ogos akan mendapat pemberian saguhati tunai sebanyak RM30 daripada blog AkuBiomed. Kepada Suri akan dimaklumkan mengenai pemindahan tunai ke dalam akaun. Terima kasih kepada sahabat blogger yang rajin komen di blog ini.

20 total views, 1 views today

78 thoughts on “Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan Ogos”

  1. akhirnya termasuk juga top 5 blogger plg banyak komen di sini… saingan sengit… menunjukkan blog ini ada umphh ;)

    terima kasih

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Terima kasih pada Ummi. Blog ini pun tidaklah sehebat mana. Biasa-biasa sahaja.

    [Reply]

  2. wajah dan komen sis Suri di kebanyakan blog hebat. memang komentar tegar!

    [Reply]

    suri Reply:

    sama2 komen banyak kenaln bukan ker bagus

    [Reply]

    suri Reply:

    urm.. dah lama saya mampir di blog tersebut cuma ada org tak perasa kust…

    [Reply]

  3. eh apsal saya xda bro

    [Reply]

    Berita-Harian.net Reply:

    ee, takpe bro, bulan ni kita rempit kat blog akubiomed hehe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Wah blog saya jadi litar merempit pula. :-)

    [Reply]

    suri Reply:

    lesen sy dah ada bila nk bwa kekereta ini huhu.jaga2 polis kr depan

    [Reply]

    suri Reply:

    semanis senum yg dtglah bila ada blog org berkunjung

    [Reply]

    suri Reply:

    juan sibuk ker? huhu bz dg rumah yg baka d beli tu

    [Reply]

  4. tahniah buat kak suri

    [Reply]

    KiD
    Twitter:
    Reply:

    kak suri pegang rekod lama nih… :)
    KiD recently posted…Saman POLIS! | POL 257 dan POL 170AMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Lama dah beliau memegang rekod top komentator di blog ini. :-)

    [Reply]

    Berita-Harian.net Reply:

    denaihati terbaik~

    [Reply]

    suri Reply:

    alhamdulillah masa itu ada walau sering cemburu, terima kash urk pihak admin mengganjurkan komen d hadiah begini

    [Reply]

    beckhr00y Reply:

    tahniah kak suri
    beckhr00y recently posted…Gabriel Muniz Pemain Kudung Hebat Bermain Bola SepakMy Profile

    [Reply]

  5. tahniah yang dapat hadiah..pasni nama saya plak la kot..hahaha

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Insentif Top Komentator untuk bulan September masih terbuka. :-)

    [Reply]

    suri Reply:

    murahlah rezeki d blog ini. apa lgi lebat sahaja kunjungannya

    [Reply]

    Hazmin Hamudin Reply:

    Macam tak mampu je nak dapat untuk bulan September… Dah puas komen pun tak jugak dapat top. Hehe

    [Reply]

  6. tahniah suri. Apakah rahsia dia ye.. hihi

    [Reply]

    hatiputera
    Twitter:
    Reply:

    rahsianya kena rajin komen paling kurang dua komen satu blog kot.
    hatiputera recently posted…Iphone 5 dilancarkan 12 September 2012?My Profile

    [Reply]

    KiD
    Twitter:
    Reply:

    rahsianya… hari2 ngadap blog akubiomed.. :)
    KiD recently posted…Saman POLIS! | POL 257 dan POL 170AMy Profile

    [Reply]

    suri Reply:

    eh tidak juga sampai saat agaknya nnti tengglema gak klu sbuk dg kerja dan anak heee.. tg dtg blh tahan ckp2 dia hee… ada tahu ckp korea blg ajarkan saya ;P

    [Reply]

    Berita-Harian.net Reply:

    kena rajin dan rajin, ringan tangan hehe

    [Reply]

    suri Reply:

    semoga bloger sihat blh kerja kuat

    [Reply]

    Hazmin Hamudin Reply:

    Kena kuat merapu jugak…haha

    [Reply]

  7. tahniah semua..sekarang nak berblogwalking pun dah tak sempat..apatah lagi nak berkomen-komen..hehe

    wah bro dah tukar theme twenty eleven ke? apacer? :D

    [Reply]

    Hazmin Hamudin Reply:

    Itulah.. nak jugak tanya pasal theme.. back to basic ke bro..?

    [Reply]

    suri Reply:

    ada yg bertanya serbab minat hee.. blh begni sb ada guru sedia bgi tips dan panduan utk pilih satu2 theme yg kita suka. terbaik

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Theme default Twenty Eleven ini lebih baik berbanding theme Genesis yang pernah digunakan sebelum ini.

    [Reply]

    suri Reply:

    Twenty Eleven guna buk kata puas hati mudah ubahsuai apa2 patut he… blh godek2 lama skit apa oart yg nak tacap lebih

    [Reply]

    Hazmin Hamudin Reply:

    Patut la ramai yang beralih dekat theme twenty eleven ni. Tengah sabar menanti theme twenty twelve.

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Saya sudah baca ulasan theme Twenty Twelve dan mengharap sebaik theme Twenty Eleven ini.

    [Reply]

    suri Reply:

    agakanya cerita mencari mood baru barangkali ;0

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge