62 thoughts on “Wordless Wednesday – # Malaysia vs Arsenal”

  1. Beberapa pemain stood out – Safiq Rahim, Safee Sali, Adil Zafuan, GK … Tapi nampak kurang depth pada squad Malaysia sbb pemain simpanan agak jauh kualiti dari pemain utama. Plus, stamina kena tingkatkan. Safiq Rahim outstanding first half tapi masa ke dua nampak pancit dan maleh mintak bola lagi :D

    [Reply]

  2. Keeper Malaysia malam tadi mmg cukup terbaik!

    Nampaknya, Khairul Fahmi mmg dah ada pesaing yg benar2 hebat =)
    hafizmd recently posted…Tahun Kedua Cik Tom…My Profile

    [Reply]

    Blog Asyraf Reply:

    Itu la, farizal marlias memang terbaik. apex tidur tak lena mungking hehehe.
    Blog Asyraf recently posted…Jom Tutup Aurat, Hormatilah Bulan RamadhanMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Baguslah kita mempunyai barisan penjaga gol yang berkaliber.

    [Reply]

  3. walopun saya supporter arsenal utk EUFA tapi utk game tersebut saya sokong harimau malaya lah of kos hehe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Mestilah kita sokong pasukan kebangsaan kan. :-)

    [Reply]

  4. The Gunners hampir² dimalukan..

    syabas Harimau Malaya

    [Reply]

    Mus Reply:

    memang hampir.. atau mereka sengaja..
    Mus recently posted…Replika Ubi Kayu Penghias Bulatan Pekan Karakit, Pulau BanggiMy Profile

    [Reply]

    Blog Asyraf Reply:

    Harimau malaya sudah tunjuk taring nya. arsenal dapat gol pun apabila pasukan simpanan dibawak masuk oleh king gopal..
    Blog Asyraf recently posted…Jom Tutup Aurat, Hormatilah Bulan RamadhanMy Profile

    [Reply]

  5. yahoo! malaysia boleh kekang Arsenal bantai banyak2.
    kalaulah defender tak buat at last minute mistake kan, mesti syok rakyat malaysia. permainan saya bagi rating 5/5.. best!
    syahrilhafiz recently posted…Wordless Wednesday #17 : Promosi Raya Proton 2012My Profile

    [Reply]

    hafizmd Reply:

    Mmg tak nafi, bek Malaysia cukup disiplin. Last2 minit jer hilang fokus dan dapatlah Arsenal score.. Mmg best game mlm tadi =)
    hafizmd recently posted…Tahun Kedua Cik Tom…My Profile

    [Reply]

    Blog Asyraf Reply:

    Ini boleh dikatanya penyakit buat pertahanan malaysia, suka leka pada minit-2 akhir..huhu
    Blog Asyraf recently posted…Jom Tutup Aurat, Hormatilah Bulan RamadhanMy Profile

    [Reply]

  6. huhuhu….
    maza tak menontonnya, tapi dengar khabar Malaysia leading dulu 1-0 sebelum tewas 1-2….

    apa2 hal, tarwakih itu penting.. kan kan kan..
    hehehhe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Saya menonton pun sudah separuh masa ke 2.

    [Reply]

    KiD Reply:

    saya pulak tak menonton.. hanya tengok kat wall FB
    KiD recently posted…BE ke 13 dari NuffnangMy Profile

    [Reply]

    cikgu naman Reply:

    gol dari Muslim berkelas dunia

    [Reply]

    hafizmd Reply:

    Betul3. Terawih ttp paling utama =)
    hafizmd recently posted…Tahun Kedua Cik Tom…My Profile

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge