Wordless Wednesday – #Bukti lelaki kacak perlu mengalah

Wordless Wednesday – Bukti lelaki kacak perlu mengalah

Foto lelaki kacak Tiger Wood
lelaki kacak Tiger Wood merangkul anugerah pertama 2012 di Kejohanan Jemputan PGA Tour’s Arnold Palmer

Wordless Wednesday – Blogger akan pos gambar tanpa penjelasan mengenainya.

82 total views, 1 views today

70 thoughts on “Wordless Wednesday – #Bukti lelaki kacak perlu mengalah”

  1. sejak melibatkan diri dengan skandal yang memalukan kelab suami penyayang terus rasa kurang minat ngan dia ni..hehehehe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Betullah bro kerana ia bakal menjejaskan imej kelab suami penyayang. :-)

    [Reply]

  2. kata worg macam hero keling.. kalah berdesup2 dulu, lepas tu merangkul kejuaran..

    walaupuh terpalit kecelakaan krisis ditampar oleh isteri, namun begitulah profesionalisme ahli sukan barat!

    apa2 hal pun maza tak reti dan berminat main ‘sabit2′ bola tgh padang itu… hehehhe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Selepas skandal terbongkar menjejaskan permainan bro rimau ini. :-)

    [Reply]

  3. tiger wood la juga..dari dulu sampai sekarang..entah macam mana la dia boleh maintain begitu dalam kerjaya dia kan..
    Naziman recently posted…Post 404 error tapi homepage boleh buka?My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Main golf untuk cari makan kalau tidak ‘miss soru’.

    [Reply]

    Naziman
    Twitter:
    Reply:

    ‘miss soru’? apa tu ya? sori tak tahu..
    Naziman recently posted…SKMM celcom sim prepaid broadband (pengalaman sebagai pengguna)My Profile

    [Reply]

  4. Takpe ,dye masih kacak bagiku didalam arena sukan golf dunia,no-2 pon takpe

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Biasalah yang berlaku kepada ahli sukan. Contoh Roger Federer pemain tenis dulu ranking no 1 sekarang tidak lagi.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge