60 thoughts on “Wordless Wednesday #16 – Pilihan sukar”

  1. Pingback: Wordless Wednesday #17 - Kenduri Durian
  2. Pingback: Musim Durian semakin tiba
  3. konpem durian!
    sy mmg gila durian

    nak duriaaaannnn!!!
    bila la nak musim durian ni
    haaaiiissshhhhh
    nak mkn sampai demam! ekekekeke~

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Rumah orang tua saya tunggu masa sahaja musim durian ini mungkin Raya Haji dapat merasa :-)

    [Reply]

  4. KM pilih magnum mini…..tapi nak 4 lah macam buah durian tue baru cukup. Durian tue tak tau lagi elok ke tidak isi eh.
    Kalau durian kita panggil – sebiji durian
    Kalau Ice cream – ???? ( sebatang/ semangkuk/ Sesudu)

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Ais krim panggil sebatang kot :-)

    [Reply]

  5. mestilah aku pilih ice cream magnum. tapi kalau
    dapat magnum choc with choc belgium.. yummmmmm….
    tak pandang org dah… hik3

    brother… kau punya comment Luv ada problem ke? tak kuar link mehh..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Ada dengar juga ais krim Magnum baru mempunyai salutan cokelat lagi sedap. Mengenai masalah CommentLuv saya akan buat semakan nanti.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge