74 thoughts on “Wordless Wednesday #14 – I Need A Break”

  1. Pingback: Wordless Wednesday #15 - Happy Diwali
  2. sesekli blh slu tak blh ni dah mula skit ggi eiiii.balik nak crik satu ah heee

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Sesekali bolehlah merasa cokelat kerana ia dapat melegakan ketegangan dan meredakan mood kita

    [Reply]

  3. sekali sekala pekena snickers. sedap juga. tapi biasanya beli yg cloud 9 saja. lebih murah dan sedap juga.

    rehat penting bro AB, macam beteri juga, nak kena caj :D
    hafizmd recently posted…Blog dan blogger…My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Dulu semasa di kolej dahulu saya ada cukup-cukup duit sahaja untuk balik rumah. Saya beli Cloud 9 sebagai serapan pagi dan selebihnya membeli tiket bas mini untuk sampai ke rumah

    [Reply]

  4. sedap2.. lama tak makan..dah la harga satu bar pun agak mahal :D

    [Reply]

    suri Reply:

    mmg mahal sb byk lapisna salutan dia tu,penuh kemewahan heeee

    [Reply]

  5. aku kalau jalan jauh ni la makanan ruji aku.buat hilang ngantuk ni bro.tambah lagi dengan red bull.lagi la masyuk :D
    Pacifista recently posted…11-11-11My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Oh ye ker boleh cuba nanti. Terima kasih bro kerana berkongsi info

    [Reply]

    Pacifista Reply:

    benda ni kan coklat.sedangkan budak2 kecik kalau makan pun boleh jadi hyper,apatah lagi kita yang dah tua ni.silap2 dari johor nak ke negeri sembilan boleh terlajak ke perlis nanti.hehe :p
    Pacifista recently posted…SPA Ikan Sebar Penyakit AIDS/HIV, Hepatitis C, TibiMy Profile

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge