Wordless Wednesday #14 – I Need A Break

Wordless Wednesday – I Need A Break

Break with Snickers
Break with Snickers

Wordless Wednesday – Blogger akan pos gambar tanpa penjelasan mengenainya

p/s: Sekali berehat dengan Snickers layan juga :-)

Published by

akubiomed

AkuBiomed mula menulis blog pada 2008. Berminat dengan SEO dan mengulas produk selain mempunyai minat didalam sukan pemotoran MotoGP. Cabang seni fotografi yang baru diceburi dan suka klik-klik dengan kamera DSLR. AkuLens adalah foto blog Ekspresi lensa.

74 thoughts on “Wordless Wednesday #14 – I Need A Break”

  1. Pingback: Wordless Wednesday #15 - Happy Diwali
  2. sesekli blh slu tak blh ni dah mula skit ggi eiiii.balik nak crik satu ah heee

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Sesekali bolehlah merasa cokelat kerana ia dapat melegakan ketegangan dan meredakan mood kita

    [Reply]

  3. sekali sekala pekena snickers. sedap juga. tapi biasanya beli yg cloud 9 saja. lebih murah dan sedap juga.

    rehat penting bro AB, macam beteri juga, nak kena caj :D
    hafizmd recently posted…Blog dan blogger…My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Dulu semasa di kolej dahulu saya ada cukup-cukup duit sahaja untuk balik rumah. Saya beli Cloud 9 sebagai serapan pagi dan selebihnya membeli tiket bas mini untuk sampai ke rumah

    [Reply]

  4. sedap2.. lama tak makan..dah la harga satu bar pun agak mahal :D

    [Reply]

    suri Reply:

    mmg mahal sb byk lapisna salutan dia tu,penuh kemewahan heeee

    [Reply]

  5. aku kalau jalan jauh ni la makanan ruji aku.buat hilang ngantuk ni bro.tambah lagi dengan red bull.lagi la masyuk :D
    Pacifista recently posted…11-11-11My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Oh ye ker boleh cuba nanti. Terima kasih bro kerana berkongsi info

    [Reply]

    Pacifista Reply:

    benda ni kan coklat.sedangkan budak2 kecik kalau makan pun boleh jadi hyper,apatah lagi kita yang dah tua ni.silap2 dari johor nak ke negeri sembilan boleh terlajak ke perlis nanti.hehe :p
    Pacifista recently posted…SPA Ikan Sebar Penyakit AIDS/HIV, Hepatitis C, TibiMy Profile

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge