Pulang ke kampung

Ketika entri disiarkan aku didalam perjalan pulang ke kampung. Kampung memang tidak talian telefon terpaksa bergantung kepada broadband Celcom 3G. Masalah talian Celcom tidak stabil menggangu akses ke internet via Nokia MusicXpress 5800

57 thoughts on “Pulang ke kampung”

  1. kalau balik kampung..biasanya bonet kereta separa penuh…bila balik sini…mesti penuh…macam2 ada…mmg suka balik kampung…tahun 2010 ni saja…alhamdulillah…diberi peluang utk balik jumpa mak ngn abah sokmo…alhamdulillah…

    [Reply]

    Hafizul
    Twitter:
    Reply:

    hehe..begitulah kebiasaannya…bekalan yang dibwa dari kampung akan memenuhi ruang yang ksong..biasalah ibu dan ayah kan…ada jer yang hendak diberikan utk dijadikan santapan di ibu kota…hehe

    [Reply]

  2. rasa nak balik kglah pulak..plane nak balik 30-31/12/2010 entah bos bagi ke idak..

    bos palk cuti lama mau 3 minggu huuu.. bila kita mtk cuti SUSUH NAK BAGI. geeee Geram!!

    [Reply]

  3. Semoga selamat sampai Bro..
    Jangan lupa Update blog dah la :D
    dnoBiz recently posted…Gejala Sosial – Ibu terkedu 2 anak dan kekasih dalam bilik tidurMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Tular pasal geram betul dengan line Celcom 3G sampai balas komen pun terbabas :-)

    [Reply]

    dnoBiz Reply:

    Tak pe Bro, bukan sengaja pun, kawan kawan semua faham dont worry be happy :D
    dnoBiz recently posted…Faedah Kitar semula dan Stacy Pakai Buang Video-LirikMy Profile

    [Reply]

    Hafizul
    Twitter:
    Reply:

    hehe..biasa la line dikampung memang mc tu..stress nya..haha

    [Reply]

  4. sedang cari mobile plugin yg sesuai untuk wordpress… ada suggestion?

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Saya pakai plugin WPtouch supaya blog mesra Iphone. Saya masih cari lagi plugin untuk Smartphone

    [Reply]

  5. selamat bercuti bro… senangla ada liveblogging.. kalau aku nie.. bila balik kampung..off terus.. hehe
    zik recently posted…Malaysia harus menang- perlawanan akhir pertama menentang indonesiaMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Line Celcom 3G kena angit sengugut bak kata dialog pelakon veteran didalam babak Seniman bujang lapok

    [Reply]

    dnoBiz Reply:

    macam yang sudin cakap….
    jaga jaga nanti terpeleot :D

    Ps : ni la salah satu kebaikan teknologi :D
    dnoBiz recently posted…Protes – Lelaki terjun dari balkoni Parliment videoMy Profile

    [Reply]

  6. salam..
    mak aihhh….yang sebungkus
    plastik sampah tu..bekal durian
    ke bro..he he..selamat pulang ke
    kampung semoga di permudahkan
    segala urusan anda…

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Aiseh malunya saya :-) Plastik sampah tuh berisi langsir

    [Reply]

  7. Semoga selamat pergi dan balik nanti. Kalau mengantuk berenti sekejap minum kopi ke,basuh muka ke.ye..
    Kamal Mustafa recently posted…Video Pilihan Kamal – Kalau Dah Rasa Kalah- Guna Teknik Ini!!!My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Aiseh saya tak ambil kopi sebab lepas minum badan mengeletar dan tak sedap badan

    [Reply]

    adele Reply:

    dah try kopi radix ke blum? haha

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Kopi! Oh tidak kalau minum nanti mengundang masalah nanti

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    oooo…kenapa ni bro? alahan kopi ke?

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Yelah memang alah kopi :-(

    [Reply]

  8. suka tgok beg byi barg baju jer..

    pastu bila nak naik umah semula mmg kompom akan byk brg yang di bawa dr kg..

    suri doakan semoga selamat sampi pergi dan balik..bawak kete ker motor hati2 jln raya lbih2 lagi anak kecik huu..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Dah ada baby kecil macam-macam nak buat. Kali ini kurang meriah sikit kerana kedua-dua arwah mentua mengadap ilahi. Balik ziarah adik-adik ipar di kampung. Dulu arwah ada memang kalau balik berisi bonet kereta

    [Reply]

    suri Reply:

    ya ke..maaflah bro suri tak tahulah pula..minta maaf sekali lagi..tak sengaja nak imbas kembali.. Al-Fatihah buat mereka.

    [Reply]

  9. slmt bercuti bro med.. :D

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Sama-sama :-) Kalau dah sampai nanti baru nak online tapi tengok keadaan line Celcom 3G stabil

    [Reply]

    adele Reply:

    dkt rmh ni bayar mahal internet tp lembab jgk.asyik tension je.produk celcom lah ni.huhu

    [Reply]

  10. bro, nak modding kamera 5800 bagi cntik cket? Kalau nak, email aku… tp kalau tak jumpa mintak maaf la ye….
    Jebat Malaya recently posted…OH!Media Buat Kesilapan BesarMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Nanti saya hantar e-mail request

    [Reply]

    Jebat Malaya Reply:

    alamak bro… sory la… lupa pulak… modding tuh kena hack dulu la nset… hehe… sory ye…
    Jebat Malaya recently posted…OH!Media Buat Kesilapan BesarMy Profile

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge