Peraduan iPunya! Beli & Menang dengan P1

Peraduan iPunya! Beli & Menang dengan P1  berpeluang menang Volkswagen Golf TSI.

Peraduan iPunya! Beli & Menang P1

Bermula 20 April hingga 17 Jun selama 2 bulan P1 menawarkan kepada pelanggan baru yang melanggan mana-mana pelan di sepanjang tempuh peraduan berpeluang untuk menang Volkswagen Golf TSI dengan menyertai peraduan Peraduan iPunya! Beli & Menang.

Peraduan iPunya! Beli & Menang P1 bernilai RM180 ribu

Selain hadiah Volkswagen Golf TSI menjadi rebutan, pelanggan yang menyertai peraduan Peraduan iPunya! Beli & Menang berpeluang untuk menangi  hadiah-hadiah lain lima (5) Samsung Galaxy Note, sepuluh (10) kamera WiFi Samsung dan dua puluh (20) pembesar suara X-mini. Keseluruhan nilai hadiah yang ditawarkan untuk peraduan ini bernilai RM180 ribu.

Peraduan iPunya! Beli & Menang P1

Pelanggan baru boleh memilih pakej boleh memilih P1’s ForHome™, ToGo™, atau OnePlan™ yang didatangkan sepenuhnya dengan jalur lebar talian tetap dan sedia guna serta servis suara pada satu harga rendah.

Volkswagen Golf TSI dan hadiah-hadiah lain berjumlah RM180 ribu untuk dimenangi

Untuk melayakkan diri menyertai peraduan ini, pelanggan baru hanya melakukan 2 langkah mudah:

1. log masuk memilih 3 pakej yang ditawarkan.

2. log masuk ke akaun selia sendiri pelanggan P1 dan jawab soalan.

Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012.

Jom melanggan dan menang  Volkswagen Golf TSI dengan lawati www.p1.com.my/ipunyacontest.

Jika saya memenangi hadiah utama peraduan Peraduan iPunya! Beli & Menang berupa Volkswagen Golf TSI sebuah kereta berkuasa tinggi disamping sarat dengan teknologi terkini dari Jerman. Transmisi dwi klac dengan pengecar turbo melunjur laju membuatkan ramai pesaing cemburu akannya.

54 total views, 1 views today

77 thoughts on “Peraduan iPunya! Beli & Menang dengan P1”

  1. wahh..bestnye dapat kete..tapi aku tak pakai pulak P1

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    kalau tak pakai, inilah masanya bro…hehe…jadi pelanggan baru, ikut syarat dia tuh…

    cewah…macam aku keje kat p1 pulak…huuuu

    [Reply]

  2. fuh..kalau x dapat golf TSI dapat samsung galaxy note pun da ok tu..tp chii bukan pengguna P1 la plak :p

    [Reply]

    suri Reply:

    benar2 tak dapat mesti cuba sedaya juga heee

    [Reply]

  3. Wuaah. Banyak best ini hadiah.
    Saya juga pengguna tegar p1.
    Nak join jugaklah nanti.
    Tapi nak kaji dulu strategi contest ni sebelum join.

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Pelanggan baru perlu daftar pakej baru dan jawab soalan.
    akubiomed recently posted…Day 1: belajar buat produk Fish ball, Fish cake dan NuggetMy Profile

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    Maksudnya, kena jadi pelanggan baru, kan bro AB? Kalau pelanggan lama, tak layaklah kot yer?

    [Reply]

    suri Reply:

    bukan teruk sangat cuma jawab soalan jer nizam

    [Reply]

  4. wah nak cuba blh tapi menag tu tak jamin hee asal mencuba nasib kata org tak mengapa

    [Reply]

    MDHAFiZ.NET Reply:

    Cuba.. . jgn tak cuna ye.. .. tuah manusia siapa tau .. . :)
    MDHAFiZ.NET recently posted…New Proton Preve 2012My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Perluang terbuka untuk semua orang menang untuk jumlah hadiah yang ditawar bernilai RM180 ribu.
    akubiomed recently posted…Wordless Wednesday – #Apa yang penting kerjasamaMy Profile

    [Reply]

  5. Ini tidak adil.. Kenapa untuk pengguna baru je? Yang lama patut dihargai. Apa la P1 nih..
    Cikgu Hairul recently posted…Jangan Upgrade WordPress 3.3.2 LagiMy Profile

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    hehe…akupun rasa gitu jugak cikgu…

    yg lama takde promosi menarik ke? bagi speed limit tinggi sikit ke… =)

    [Reply]

    suri Reply:

    cikgu jangan marah hee nanti darah tinggi naik heee

    [Reply]

    suri Reply:

    mereka nak cari yg baru nak nak naik markup lain bagus kot heee

    [Reply]

  6. Syoknya dapat menang kereta. Saya dah rasa. Semalaman tak tido. Melayang je

    [Reply]

    benjy Reply:

    ada menang kereta ke baru ni ? …. boleh pinjam gi noreh ? …. hehehe :D
    benjy recently posted…RANKING FIFA MALAYSIA – DATUK K.RAJAGOPAL ‘SYOK SENDIRI’My Profile

    [Reply]

    Norasikin
    Twitter:
    Reply:

    tahun lepas dpt MPV

    [Reply]

    dzuandiey Reply:

    wahhh….tudiaaa…..ada tips nak menang tak?..haha.. ;-)

    [Reply]

    benjy Reply:

    wow ! tahniah kak … apa contest yang serta tu ? macam menarik je bunyinya ? :D
    benjy recently posted…BADMINTON ASIA CHAMPIONSHIPS 2012 – PENCAPAIAN SKUAD BADMINTON MALAYSIAMy Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Saya ada baca menegenai menang MPV bagi menganti kereta yang uzur.

    [Reply]

    suri Reply:

    tahu dpt kereta menang eh cayalah heee

    [Reply]

  7. iPunya.. ingat ade iPad, iPod atau iPhone.. hehe… sbb tu cam dah trademark,…. tp P1 .. huhu

    [Reply]

    dzuandiey Reply:

    trademark sekarang lah tu….iLempang tak ader?..ekeke

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Huh iLempang. :-)

    [Reply]

    suri Reply:

    bahaya garang dna kasar punya bahsa

    [Reply]

  8. kalau tak guna P1 boleh join ke ni..hehe
    macam menarik iPunya, kasi la i menang iPad ke, iPhone ke..
    syahrilhafiz recently posted…Proton Preve Yang Pertama Kemalangan Jalan Raya?My Profile

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Syarat untuk menyertai peraduan iPunya Beli & Menang P1 perlu melanggan 3 daripada pakej yang ditawarkan. :-)

    [Reply]

    benjy Reply:

    nampak gayanya tak jadi joinlah macam ini.
    benjy recently posted…RANKING FIFA MALAYSIA – DATUK K.RAJAGOPAL ‘SYOK SENDIRI’My Profile

    [Reply]

    suri Reply:

    bro sha tak baca ni hee itu merupakan syarat wajib lah huhu

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge