Lady Gaga alang-alang berfesyen

Lady Gaga mengenakan outfit dari daging.

lady gaga

Selebriti Lady Gaga atau nama sebenar Stefani Joanne Angelina Germanotta, siapa tak kenal kalau bukan setakat lagu-lagu hitnya baru-baru ini memenangi MTV Video Music Award 2010. Kesemua 8 anugerah utama yang dipertandingkan didalam VMA telah dimenangi oleh Lady Gaga termasuk dengan memenangi Video Tari Terbaik untuk  lagu “Bad Romance” and Video Kolaborasi Terbaik bersama  Beyonce untuk lagu “Telephone”

“Sebelum Lady Gaga sebelum berjaya terkenal sebagai seorang penyanyi beliau pernah menanggotai penari go go di beberapa kelab NY, Le Royal and The Beauty Bar”

Rujuk disini untuk kisah silam Lady Gaga: http://bumpshack.com/2010/04/29/lady-gagas-go-go-dancer-secret-past-photos/#ixzz12cnsoBkv

Lady Gaga lagu-lagu yang telah menjulang nama Lady Gaga diantaranya Bad Romance, Poker Face, Paparazzi, Telephone, Just Dance, Alejandro, Love Game, Starstruck, Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) dan I Like It Rough masing-masing dari album The Fame dan The Fame Monster bukan setakat dapat menyampai lagu dengan baik tetapi juga berkebolehan bermain piano.

Lady Gaga juga terkenal mengenakan fesyen yang pelik sebagai contoh di anugerah VMA  2010, Lady Gaga telah mengenakan pakaian yang diperbuat dari daging. Bagi aku oleh kerana keunikan Lady Gaga mengenakan pakaian fesyen yang pelik untuk setiap persembahan menjadi satu keunikan dan trademark kepadanya. Begitu juga didalam penulisan blog memerlukan identiti sendiri dan keunikan. Ibarat memakan Nasi lemak tidak akan sama rasa keenakannya antara satu sama lain walaupun mempunya sana nama iaitu Nasi Lemak.

Comments

comments

Published by

akubiomed

AkuBiomed mula menulis blog pada 2008. Berminat dengan SEO dan mengulas produk selain mempunyai minat didalam sukan pemotoran MotoGP. Cabang seni fotografi yang baru diceburi dan suka klik-klik dengan kamera DSLR. AkuLens adalah foto blog Ekspresi lensa.

6 thoughts on “Lady Gaga alang-alang berfesyen”

 1. Pingback: Main gitar dengan iPhone
 2. haii…1st time dtg sni…nak tye…r u malaysian or not?cam konpius jap kt sni…hehe

  [Reply]

  akubiomed Reply:

  Selamat datang ke AkuBiomed.Com, saya memang dilahirkan di Malaysia

  [Reply]

 3. hahha. tak kesah la gaga ni pelik ke illuminati ke, yang penting lagu sedap. 😀

  [Reply]

  akubiomed Reply:

  Aku sebenar segan nak mengaku luar aku nampak je ganas dalam diam minat gak kat lady gaga..:-)

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge