Kain tudung sudah sampai terima kasih kak Siti

Hari ini saya menerima kain tudung daripada kak Siti.

Gembira bukan kepalang apabila menerima kiriman bungkusan kain tudung daripada kak Siti. Janganlah tersalah anggap ingatkan saya hendak memakai kain tudung dan mengayakan trademark Fatin Liyana. Jauh sekali saya hendak membuat perangai sebegitu. :-)

Kain tudung Little Scarf Collections

Kain tudung dari Little Scarf Collections

Kain tudung mini berwarna koning adalah hasil pemberian oleh Kak Siti yang menanja kepada pengundi blog Yanmie yang menyertai Malaysia International Tourism Blog of the Year dan Malaysia International Tourism Lifestyle Blog.

Kalau siapa yang belum kenal Kak Siti ini adalah pemilik butik tudung online yang dikenali sebagai Little Scarf collections menjual tudung online secara borong  atau runcit yang dijahit sendiri. Saya akan menulis advertorial khas untuk kak Siti mengenai Little Scarf collections sedikit masa lagi.

fesyen kain tudung terbaru di Little Scarf Collections

fesyen kain tudung terbaru di Little Scarf Collections

Boleh layari kedai tudung online Facebook Little Scarf collection untuk melihat fesyen tudung muslimah terkini dan tempahan gaya tudung terkini. Klik sini

25 total views, 1 views today

80 thoughts on “Kain tudung sudah sampai terima kasih kak Siti”

  1. tahniah dah dpt tudung… pasti si isteri tersenyum meleret bila dapat hadiah tudung ni ;)

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Memang tersenyum kerana antara maklum balas dari isteri ialah kain fabriknya berkualiti dan awning tudung tidak mudah patah.

    [Reply]

    Ummi Hanie Reply:

    awning tu kena jaga dgn teliti sikit kan… tak boleh basuh dgn mesin, rendam2 sikit jer dgn air sabun, bilas, jemur ;)

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Perkara sama yang diceritakan oleh isteri. Terima kasih berkongsi tip. :-)
    akubiomed recently posted…Butik Little Scarf Collections(LSC) memenuhi keinginan wanita muslimahMy Profile

    [Reply]

  2. owh, kain tudung yang sampai rupanya. Sya ingatkan telekung Thaiyibah. Hehe.. ada juga dapat surat pos laju hari ni, kat rumah takde orang. So, Isnin nanti Sya amik kat pos opis.

    Nak juga baca advertorial tu nanti. sila2 buat :D

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Advertorial didalam pembikinan kerana proses edit foto mengambil masa banyak.

    [Reply]

  3. sebenarnya tudung kak siti dah sampai tapi saya tak ada dekat rumah so kena pergi ambil dekat kaunter pos laju…tak sempat lagi nak pergi

    [Reply]

    cik tom Reply:

    wah ramai yang menang ye..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Bukan hadiah menang Cik Tom tetapi tudung ini adalah tajaan kak Siti untuk pengundi blog Yanmie.

    [Reply]

  4. Mungkin saya boleh hadiahkan kepada seseorang :)
    Erk, saya rasa better akubiomed menggayakannya dengan gaya FL. Sure havoc dan comel as always.

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Jangan bro pernah membawa watak theater ketika dikolej dahulu malu mak. Ha..haa…

    [Reply]

  5. Salam,

    Syukur alhamdulillah dah terima ye, kain tudung dari Little Scarf collection memang terbaik, bermutu tinggi, saya guna memang rasa confident je, tudung kekal dikedudukannya, tak perlu nak tarik2 kebelakang ke tepi untuk kemaskan, memang terbaik ler :D

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Wah ini sudah boleh jadi testimonial. :-)

    [Reply]

  6. Alhamdulillah……tahniah buat Kedai Kak Siti. Syukur. Akhirnya doa, usaha, istiqamah dan tawakal menampakkan hasil. Moga Allah terus merahmati niat dan usaha murni ini. I will always pray and support u. Insya Allah. Terima kasih akubiomed. Terima kasih semua.

    [Reply]

  7. key word tudung mmg byk gila ..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    He..hee..pandangan Suri semakin tajam menerkam keyword entri ini. :-)

    [Reply]

    cik tom Reply:

    mata suri mmg tajam bab tudung n duit..sampai komen kelip2 mata di blog ciktom..hehe

    [Reply]

    hafizmd
    Twitter:
    Reply:

    hehe…nak2 dah nak puasa ngn raye…lagilah masyuk =)
    hafizmd recently posted…5 Entri Pilihan Katakunci Lelaki KacakMy Profile

    [Reply]

  8. subhanallah…terharu, terkesima, terkedu dan terhutang budi dengan entry yang sungguh cantik sekali…dengan sehelai tudung jer, akak dah dapat promosi sebegini ikhlas…LIKE it and LOVE it….inshaAllah will do something about it….. tungguuuuuuu

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    La kak Siti. Ini baru mukadimah. Nanti saya akan tulis advertorial untuk promosi produk akak ikhlas daripada saya.

    [Reply]

    sweetkurma Reply:

    mukadimah pun akak dah rasa seronok…apatah lagi sepenuhnya…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge