Happy birthday to me!!!

Happy birthday AkuBiomed.

happy birthday
Home made birthday card yang dihasilkan oleh rakan sepejabat untuk saya

p/s: Saya mohon maaf kepada sahabat-sahabat blogger jika kurang blog walking diblog sahabat minggu ini.

26 total views, 1 views today

97 thoughts on “Happy birthday to me!!!”

  1. alhamdulillah usia bertambah lagi..semoga Allah memberkati dan merahmati kehidupan bro sekeluarga..

    kami sekeluarga mendoakan agar bro mendapat kebahagiaan yang berkekalan hingga akhirat, anak anak membesar dengan sihat dan jadi kebanggaan ibubapa, murah rezeki, tidak dibebani dengan kehidupan dunia dan beroleh kejayaan di dunia dan akhirat..

    Selamat menyambut ulangtahun kelahiran..

    [Reply]

  2. happy birthday bro. tarikh dekat dgn wife bro memang best nak sambut.
    moga panjang umur dan diperluaskan rezeki olehNya

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Terima kasih bro DenaiHati. Hujung bulan ini ada seorang lagi bakal menyambut hari lahir iaitu abang Long anak saya. :-)

    [Reply]

    pipoq
    Twitter:
    Reply:

    seronoknya camtu..boleh buat majlis sambutan serentak..

    [Reply]

  3. selamat hari lahir bro.. semoga kehidupan sentiasa diberkati Allah..
    maaf juga lama tak blogwalking kat sini..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Terima kasih bro. Lama juga bro tidak singgah di blog ini. :-)

    [Reply]

  4. salam..

    kita semalam, dia hari ni,,,hepi besday okeh ;) semoga bahagia bersama keluarga dan anak-anak. semoga terus sukses dalam kerjaya dan blogging. ;) ,

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Bulan May ini 2 ahli keluarga saya menyambut hari lahir. :-)

    [Reply]

  5. owh..selang beberapa hari je dgn wife AB ya..
    apa pun..selamat hari ulang tahun..semoga dipanjngkan umo,dimurahkan rezeki,mendapat keberkatan dan sentiasa gembira di samping family dan org2 yg disayangi

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Ameen. Terima kasih Chii. :-)

    [Reply]

  6. Selamat Hari Lahir juga. Semoga menjadi lebih baik dari tahun sudah

    [Reply]

    suri Reply:

    bapa mesti senyum sekuntum hee anggap dirinya nakal haa..tpi berhati baik sllu pd anaknya

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Insyallah berusaha untuk menjadi lebih baik. Terima kasih. :-)

    [Reply]

  7. Selamat Hari Lahir Bro… May Allah Bless You ;D hehehe… Nak hadiah ke???

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Kalau hendak beri kepada saya apa salahnya. Saya hendak motor easy rider boleh? :-)

    [Reply]

  8. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran bro.. semoga panjang umur.. murah rezeki dan dipermudahkan dunia akhirat..

    Akupun baru saja ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat seseorang yang istimewa :D

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Selamat hari lahir kepada isteri bro yang jatuh sama tarikh. :-)

    [Reply]

  9. Wah cantiknya kad tu.. Simple tapi unik!
    Selamat Hari Lahir.. semoga dipanjangkan umur, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, dan kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat.

    Tak perlu minta maaf sebab kami faham akan kesibukan urusan harian.. Terima kasih juga kerana kerap meninggalkan komen2 di blog saya.

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Terima kasih Nur. :-)

    [Reply]

    Nur Reply:

    Sama-sama.. :D

    [Reply]

  10. Happy birthday dari sekeluarga…moga dimurah kan rezeki dan panjang umur…lama bro tak singgah blog saya….macam tak suka ajer heheh gurau jer…:)

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Eh kenapa agaknya saya kurang merayap di blog bro? :-)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge