Dedikasi Hari Wanita Sedunia 2012

Selamat menyambut Hari Wanita Sedunia 2012.

Hari  ini 8hb Mar 2012 adalah hari sambutan Hari Wanita Sedunia 2012 dan saya  mengambil kesempatan dengan mendidikasi  lagu nyayian Ratu Jazz Malaysia iaitu Datuk Shiela Majid yang bertajuk Cinta Kita dan lagu ‘Wanita seluruh dunia‘ oleh kumpulan Projek Pistol . Setinggi-tinggi penghargaan kepada pengomen wanita yang yang mengunjungi dan komen di blog AkuBiomed. Kehadiran anda menyerikan blog ini :-)

Saya perlukan kuasa wanita untuk klik social button Toshiba Protege Z830.

Bantuan diperlukan untuk klik Social button
Klik banner ini untuk like Facebook

Video muzik‘Wanita seluruh dunia‘ oleh Projek Pistol

Video Muzik Cinta Kita oleh Datuk Shiela Majid

59 thoughts on “Dedikasi Hari Wanita Sedunia 2012”

  1. Terharu pula sob sob sob .ok klik semua tuk akubiomed okey ..

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Terima kasih banyak atas sokongan dari Puan Bee. Contest paling besar yang saya sertai . :-)

    [Reply]

    puanbee Reply:

    semoga berjaya , saya join untuk sokongan je , mungkin tk boleh fokos .. sibuk cuti sekolah ni …

    [Reply]

  2. Oh sungguh kebetulan..
    Seperti package yg lengkap…

    Hujan di luar l
    Hari Wanita Sedunia
    Malam Jumaat….

    apa yg anda fikirkan?

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Apa yang didalam kotak fikiran bro Maza?

    [Reply]

  3. Selamat hari wanita kepada wanita di seluruh dunia yang telah banyak bekorban dan menjadi tunjang belakang kepada kaum lelaki.

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Sebalik kejayaan lelaki dibelakangnya ada sokongan wanita.

    [Reply]

    Hazmin Hamudin Reply:

    Sangat setuju bro. Lagi baik kalau wanita itu adalah isteri kepada lelaki tersbut

    [Reply]

  4. Selamat berjuang kepada wanita kita di luar sana
    Anda semua sangat penting dalam hidup seorang lelaki
    tehr recently posted…Imam al-GhazaliMy Profile

    [Reply]

    suri Reply:

    yey… mau gak pasni org umh bro tehe menari dalm bilik bila baca kenyataan seperti ni hee

    [Reply]

  5. selamat hari wanita sedunia…pagi tadi dengar radio era macam2 aduan para wanita terhadap lelaki ini huhu…

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Janganlah mengandu doba banyak sangat kesian kepada kaum Adam. :-)

    [Reply]

  6. hari lelaki ada ker bro…? hehhehe tak tau pulak aku..Hari Bapa ada la kan….

    [Reply]

    suri Reply:

    haa hari bapa ada..hari llki mmg tak der hua…

    wanit byk skit tanggungjwb dia heee llki sikit jer kot haaa blh ker hua…

    [Reply]

    akubiomed Reply:

    Dapat Hari Bapa pun jadilah bro. :-)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge